tisdag 23 juli 2013

Döden

Jag är rädd för döden. Rädd att man inte hinner, att det är för sent. Att man väntat för länge, att man litat för mycket, att man släppt kontrollen-man misslyckats. Jag är rädd för sepsis, den möjliga döden som står bakom dörren och ibland hör jag hur den skrattar när den ser våra fel, svagheter och misstag. Jag hör den hispiga andningen som jag är så rädd för.
Jag är så rädd att man är där, där det inte finns återvändo, när det är för sent, där man inte kan göra saker ogjorda eller göra om dem. Jag är rädd för döden, att den kommer och tar ifrån mig mitt hjärta, mitt älskade barn, mitt allt. Jag är rädd att jag inte är där när hon behöver mig som mest, som ingen annan. När hon tror att jag kan allt när jag inte kan något. Jag är rädd att jag misslyckas. Jag är väldigt rädd idag.....rädd.....

4 kommentarer:

 1. Mängder med styrkekramar ♥ /josefin i lilla e

  SvaraRadera
 2. Men älskade vän, läste detta först nu. Försök att inte tänka så, du gör allt och lite till för dina barn och det vet alla som står dig och din familj nära! Jag finns här om du behöver prata, det hoppas jag att du vet! <3

  SvaraRadera
 3. Jag vet att döden kan vara skrämmande, allra mest för den som är anhörig till ett svårt sjukt barn. Jag dog nästan, det var på håret, för en stund var all smärta borta, allt var fridfullt, och i den långa ljusa tunneln kom min mormor emot mig. Hon sa att jag fick välja men att hon tyckte att jag skulle kämpa lite till! Tankarna gick till mina närmaste levande som satt runt omkring mig, familjen jag älskade och valet var självklart. Jag kämpade lite till och här sitter jag nu 6 år senare och skriver ett inlägg.
  MAN FÅR VARA RÄDD!
  Lisa har ju en toppenfamilj som hjälper henne att kämpa lite till, och vem vet? Om lite till finns kanske ett botemedel. Låt oss hoppa, tro och kämpa tillsammans!

  Mina tankar går till dig, var lagom rädd och fortsätt att kämpa lite till...

  Kram Ann-Louise HPN

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket för era fina ord. Idag mår jag bättre, men sådana dagar som den kommer och går.

  SvaraRadera