fredag 5 september 2014

Denna väntan

God morgon.
Det jag var orolig för kom inatt, febern. Lisa sov jätte dåligt, vaknade mycket, hade svårt att somna om. Allting resulterade i morgonkräk. Det är så jobbigt att se näreget barn mår dåligt och det inte finns något jag kan göra.
Diflucan sätts till andra antibiotika. Nu har Lisa totalt tre olika sorter, men crp ligger på 60, flöderna ökar, Na värde har sjunkit. Väntan, finns inte så mycket att göra, men bara vänta. Och det är fredag, det är helg, tre dagars vänta.
Som plåstret på såret får vi ett rum på Ronald Mc Donalds Hus. Personalen gör sitt bästa och de är så otroligt lyhörda och snälla mot oss. Vad hade vi gjort utan dem? Tack, snälla, för att ni finns. Efter klockan fyra får jag och Lisa hämta nycklarna. Imorgon kan vi vara där hela dagen lång, leka, vila, bara vara. Bara och Lisa. Och på söndag fyller Huset år. Vi skulle åka dit och hälsa på (fick inbjudan till kalaset) men nu ska vi bor här istället. Det blir mycket god mat, möjlighet att få träffa många underbara människor, mycket glädje och vakra minnen och lite tårar så klart.
Om en halvtimme ska vi se på "Rio 2" vid entrén och äta lite popcorn. De små men otroligt viktiga saker gör betydligt lättare för barn att spendera sin tid på sjukhus.
Oj. Avdelningen ringer. Nu ska vi får extra NaCl. 170ml i timmen i fem timmar. Håll i dig, CVK.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar